Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-05-09@06:37:30 GMT

زیر ساخت های لازم برای مناطق آزاد فراهم است

تاریخ انتشار: ۳ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۸۷۴۵۶۳

زیر ساخت های لازم برای مناطق آزاد فراهم است

معاون امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی گفت: همه این زیر ساخت هایی را که توسط آستان قدس رضوی ساخته و فراهم شده است همه برای بخش خصوصی بوده است. ما به عنوان کسانی که زیر ساخت ها را فراهم کرده است فقط ایفای نقش می کنیم بخش خصوصی بقیه کارها را انجام می دهند.

قدس آنلان- تکتم بهاردوست: قرار است طرح  ایجاد منطقه آزاد تجاری سرخس  همراه با منطقه دوغارون به منظور رفع موانع رشد و توسعه و ایجاد رونق اقتصادی در مجلس بررسی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین خصوص گفتگوی با علی رسولیان مهاون امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی ترتیب داده شده که در ادامه می خوانید:

قدس آنلاین: با توجه به اینکه طرح منطقه آزاد سرخس و دوغارون به مجلس رفته است. آیا قرار این دو منطقه به صورت جداگانه منطقه آزاد بشوند یا هر کدام به صورت جداگانه؟

رسولیان:هر کدام به صورت جداگانه قررار است منطقه آزاد بشوند. حتما می دانید که این دو در دولت مصوب شد که این دو منطقه جدا از هم به عنوان مناطق آزاد معرفی شوند که لایحه آن هم به مجلس برده شده است که امیدوارم با تلاش و پیگیری نمایندگان استان که این فرصت ویژه را برای استان فراهم کنند.

قدس آنلاین: آیا این دو فرصت صرفا برای استان خراسان فرصتی را فراهم کرد یا برای کل کشور؟

رسولیان:هرمنطقه سرخس و هم دوغارون فرصت های مناسبی هستند هم برای استان و هم برای کل کشور. چون حتما می دانید به مانند مکان های مانند سرخس در کل کشور خیلی کم داریم که تا این حد زیر ساخت ها فراهم باشد. ما در این مکان مسیر ریلی، مسیر زمینی داریم که با کشورهای آسیای میانه در رفت و آمدیم.

و زیر ساخت هایی مربوط به بحث های پالایشگاهی، فرودگاه که هزینه زیادی صرف آن شده و هر هواپیمایی قدرت نشستن در این منطقه را دارد، مصالح ساختمانی و ...که همه فرصت هایی است که ما بتوانیم از آن استفاده کنیم.

قدس آنلاین:با توجه به این صحبت ها حتما زیر ساخت های کار هم فراهم شده است.

رسولیان: بله همه زیر ساخت های لازم را دارد و اگر این اتفاق بیفتد فرصت منحصر به فردی است که برای استان ما فراهم شده است.

قدس آنلاین:آیا بجز اینها پیگیر راه اندازی موقعیت های دیگری هم در این منطقه هستید؟

رسولیان: بله موضوع گوگرد که در منطقه سرخس در حال پیگیری است و تا کنون هم به نتایج خیلی خوبی هم دست پیدا کرده ایم. دیگری بحث مینی فاینری ها که بتوانیم از فراورده ای نفتی که در آسیای میانه است و همآنهایی را که خودمان در حال تولید در پالایشگاه خان گیران هستیم که می خواهیم را وارد منطقه سرخس کنیم و به فراز های نفتی که هم بتوانیم خودمان از آنها استفاده کنیم هم بتوانیم صادر کنیم. ما می توانیم در این منطقه با ایجاد پایگا ه های حمل و نقل ریلی بتوانیم کالاهایی را وارد خرسان بکنیم و از این جا به کشورهای دیگر حمل و تقسیم کنیم.

دیگر اینکه قطار ایران چین هم در حال راه اندازی است که بتوانیم از این کشور هم وارداتی داشته باشیم من فکر می کنم اگر این منطقه اتفاق بیفتد می تواند در توسعه اقتصادی کشور نقش داشته باشد.

قدس آنلاین: آیا منطقه دوغارون هم از این قاعده پیروی می کند؟

رسولیان: بله این منطقه هم خاصیت های خاص خودش را دارد. دوغارون منطقه ای است در کنار کشوری است که زیر ساخت های کمتری وجود دارد که با این وجود می توانیم همه بنگاه های اقتصادی بزرگ را به اینجا بیاوریم و فعال کنیم که این هم فرصت خیلی خوبی است.

ما حتی می توانیم در این منطقه مراکز درمانی ایجاد کنیم که افغانی ها می توانند بدون ویزا بیایند و درمان بشوند می توانیم مراکزی را برای ترانزیت، بسته بندی کالا در این منطقه فراهم کنیم. پایانه های انرژی جدی را می توانیم در منطقه دوغارون ایجاد کنیم.

قدس آنلاین: بخش خصوصی خراسان رضوی هم برای استفاده ازاین ظرفیت خاص اعلام آمادگی کرده است؟

رسولیان: همه  این زیر ساخت هایی را که توسط آستان قدس رضوی ساخته و فراهم شده است همه برای بخش خصوصی بوده است. ما به عنوان کسانی که زیر ساخت ها را فراهم کرده است فقط ایفای نقش می کنیم بخش خصوصی بقیه کارها را انجام می دهند.

ما حتی می توانیم بگوییم وقتی این منطقه آزاد بشود زمینه همکاری برای کشورهای خارجی هم فراهم شود که بیایند و فعالیت کنند. ما در کشورهای اطرافمان فقط محصولات مورد نیاز داریم مواد اولیه ای مانند نهاده های دامی، پنبه و...که وارد شدنش به نفع ما است. واردات همیشه بد نیست  

انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: معاون امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی مناطق آزاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۷۴۵۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهردار کرمان ترمز طرح ساخت بوستان‌های جدید را کشید

شهردار کرمان گفت: امسال، بوستان جدید ساخته نمی‌شود و بوستان‌های مناطق پنج‌گانه براساس اولویت بهسازی خواهد شد.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، محسن تویسرکانی، در نشست با معاونان شهرداری، شهرداران مناطق و مدیرعامل سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری، اظهار کرد: بهسازی بوستان‌ها در کرمان ضروری است و باید با تلاش و اهتمام ویژه، در این زمینه اتفاق خوبی در شهر بیفتد.

وی افزود: در این خصوص دو مسأله بسیار مهم است؛ یکی اینکه وضعیت بوستان‌های شهر کرمان متحول و مناسب شود و دوم اینکه این کار در اسرع وقت اتفاق بیفتد.

او تاکید کرد: سرعت کار بسیار مهم است؛ مطالعه، طراحی، بهسازی، اجرا و افتتاح باید در یک بازه زمانی کوتاه انجام شود؛ چراکه فصل تابستان نزدیک است و باتوجه به آپارتمان‌نشینی در زندگی‌های امروزی، مردم به استفاده از این بوستان‌ها نیاز دارند.

تویسرکانی افزود: باید بوستان‌های پرتردد و پرجمعیت در مناطق پنج‌گانه اولویت‌بندی و بهسازی شوند.

شهردار کرمان بیان کرد: بهسازی پارک‌ها باید همراه با جهاد آسفالت، پیش برود تا مردم از منافع آن بهره‌مند شوند.

وی با اشاره به اینکه در اولویت‌بندی باید استفاده بیشتر مردم از پارک‌ها مدنظر باشد، تأکید کرد: طراحی پارک‌ها، مبلمان و نوع مصالح بسیار مهم است و حتماً از مصالح و متریال مقاوم و درست و زیبا استفاده شود.

تویسرکانی ادامه داد: در طراحی، ورزش‌محوربودن، مناسب‌سازی برای معلولان، روشنایی وغیره در نظر گرفته شود.

* اولويت بندي بهسازي بوستان ها

سپس معاون خدمات‌شهری شهردار کرمان نیز در این خصوص گفت: پیرو دستور شهردار مبنی بر بازسازی و بهسازی بوستان‌های فرسوده، به‌جای ساخت بوستان جدید، از سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری خواستیم در مناطق پنج‌گانه اولویت‌بندی کند و لیستی از بوستان‌های مورد استفاده مردم و پرتردد در مناطق را تهیه کند؛ ضمن اینکه خودمان هم بازدید‌هایی داشتیم و در این خصوص به نتایجی رسیدیم.

محمود ایرانمنش، با بیان اینکه بوستان‌هایی در شهر داریم که ۴۰ سال بازساری اساسی نشده‌اند، گفت: برخی از این بوستان‌ها در نقاط پرتردد و مرکز شهر قرار دارند.

او اظهار کرد: پیشنهاد می‌شود مناطق پنج‌گانه طراحی پارک‌ها را انجام دهند.

در ادامه معاون حمل‌ونقل و امور زیربنایی شهردار کرمان نیز گفت: باید لیستی با ردیف بودجه از بوستان‌ها مشخص کرد.

محمدرضا یحیی‌زاده اظهار داشت: طراحی و خرید مواد و مصالح لازم برعهده مناطق پنج‌گانه باشد.

گفتنی است؛ در این نشست شهرداری مناطق مسایل پیرامون بوستان‌های محدودۀ منطقه خود را مطرح کردند و در این خصوص هم‌اندیشی شد.

دیگر خبرها

  • ۶۷۰ مدرسه در استان زنجان نیاز به مقاوم سازی دارند
  • کدام مناطق بیشترین سهم از ساخت ۱۵۰۰ واحد مسکونی را دارند؟
  • برخی شهرک‌های زنجان کمبود مدرسه دارند
  • امیرعبداللهیان: همه‌چیز برای یک آتش‌بس پایدار در غزه فراهم است
  • اقدامات فرهنگی باید از سطح مدرسه آغاز شود
  • شهردار کرمان ترمز طرح ساخت بوستان‌های جدید را کشید
  • واکنش شهرداری به قطع درختان و ساخت و ساز در سرخه حصار
  • واکنش شهرداری به ادعای «قطع درختان و ساخت و ساز در سرخه حصار»
  • دستگاه‌های کردستان شرایط لازم را برای سفر زائران حرم امام خمینی(ره) فراهم کنند
  • تقویت سامانه بارشی در آذربایجان غربی/دمای هوا ۵ درجه کاهش می یابد